Zemra e Vjosës

Një udhëtim i jashtëzakonshëm mes degëve të Vjosës së Egër, lumit të fundit në Europë, i mbetur ende i tillë, atje ku një grup shkencëtarësh austriakë të ujërave, eksplorojnë, për herë të [...]

Miliona euro nga BE dhe buxheti, Laboratorët e AKU jashtë funksionit; pa akreditime, pa investime dhe me stafe të patrajnuara. Ja kërkesat e vetë sektorit drejtuar Ministrisë së Bujqësisë

Autor: Mariglen Mërtiri – Qendra Alert Laboratorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit që kontrollojnë sigurinë ushqimore në vend janë të amortizuar, të pa akredituar, me stafe të patrajnuar dhe [...]