Dimri i tretë në çadra – Qeveria shqiptare, mes premtimeve të pambajtura dhe keqmenaxhimit të rindërtimit

Dy vite pas tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit, të dëmtuarit po përballen me vonesa dhe paqartësi se kur do të futen në “shtëpitë e reja”. Përveç disa banesave individuale, ende asnjë kompleks masiv nuk ka përfunduar, ndërsa, nga ana tjetër, vendime të dyshimta dhe kontradiktore kanë rritur faturën e rindërtimit, duke ngritur pikëpyetje mbi arsyet … Vazhdoni me leximin e Dimri i tretë në çadra – Qeveria shqiptare, mes premtimeve të pambajtura dhe keqmenaxhimit të rindërtimit