Albana Agolli

112 milionë euro për impiantet, por ujërat e ndotura derdhen në det të patrajtuara

Mbi 112 milionë euro, të investuara në impiantet e trajtimit të ujërave të ndotura, nuk kanë mjaftuar për të pastruar ujërat në vendin tonë. Edhe

  • 2481 Views
READ MORE

Ashensorët në mëshirë të fatit, vetëm 1.200 me certifikatë sigurie

Nga rreth 10 mijë ashensorë në vendin tonë, vetëm 1.200 e kanë kaluar kontrollin teknik, duke vënë në pikëpyetje sigurinë e 7.800 ashensorëve të tjerë.

  • 824 Views
READ MORE

Jetesa e 170 mijë personave me aftësi të kufizuara, në grackën e mungesës së fondeve

Autor: Albana Agolli   Shëtitorja buzë detit në Vlorë, qendra e Elbasanit dhe projekti Kalaja në Tiranë i “harron”. Mungojnë rampat, trotuaret janë të larta

  • 295 Views
READ MORE