Community Reporters Albania

Pa ujë dhe ndotje të lartë, Laknasi nuk përfitoi nga projekti “100 fshatrat”

Autor: Community Reporters Albania Pjesë e bashkisë Kamëz, fshati Laknas është shembulli më i drejtpërdrejtë se si projekti “100 Fshatrat” nuk ka lënë gjurmë, duke

  • 544 Views
READ MORE

Fshati Luar në përpjekje për të joshur turistët

Autor: Community Reporters Albania Në ditët e nxehta të verës, krahas plazheve, me endje kërkojmë ato pak vende të freskëta e me gjelbërim. E një

  • 541 Views
READ MORE

Fshati Fishtë, një model i agroturizmit dhe kulinarisë

https://ina.media/wp-content/uploads/2021/07/CRA-Cover-Video.mp4 Autor: Community Reporters Albania Një fshat i vogël i shtrirë në kodrat e buta të Zadrimës në Lezhë është shndërruar në vitet e fundit

  • 393 Views
READ MORE

Fshati i vreshtave me “Shesh të bardhë” dhe “Shesh të Zi”, por i lënë në harresë

https://ina.media/wp-content/uploads/2021/07/3.-Video-Cover.mp4 Autor: Community Reporters Albania Sheshi është vetëm 20 kilometra larg nga Tirana, po aq larg ka edhe Durrësin. Por, pozita e favorshme gjeografike e

  • 301 Views
READ MORE