Nevila Dervishi

Fushë-Krujë, një kanal vaditës i ktheu banorët në kultivues kanabisi

Një numër i ekzagjeruar banorësh të fshatrave Halil, Arameras dhe Nikël janë ndjekur penalisht për shkak të kultivimit të kanabisit. Vetëm gjatë vitit 2020 janë

  • 982 Views
READ MORE

Mijëra klandestinë “zhduken”, si po kthehet Shqipëria në trampolinë për të kaluar gardhin e Bashkimit Evropian

To read this article in English click here   Përgjatë viteve 2018-2020 rreth 13 mijë klandestinë, që aplikuan si azilkërkues, “avulluan” pa pritur nisjen e

  • 775 Views
READ MORE