Xhevahir Zhabina

Ndotësit pasurohen, banorët, viktima të nëntokës së pasur

Kompanitë e industrisë së rëndë i shmangen detyrimit “Ndotësi paguan” si dhe ‘’përdoruesi paguan”, dy nga parimet kryesore për mbrojtjen dhe menaxhimin e mjedisit, duke

  • 763 Views
READ MORE

Dritëhijet e projektit për ta kthyer portin e Durrësit në port turistik

To read this article in English click here I fshehur pas shifrave të majme, të dhënat e hulumtuara nga INA MEDIA zbulojnë se arabët e

  • 3345 Views
READ MORE