Kruje

Fushë-Krujë, një kanal vaditës i ktheu banorët në kultivues kanabisi

Një numër i ekzagjeruar banorësh të fshatrave Halil, Arameras dhe Nikël janë ndjekur penalisht për shkak të kultivimit të kanabisit. Vetëm gjatë vitit 2020 janë

  • 256 Views
READ MORE